Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

20-09-2018

2 uger til termin.. Priima bliver tykkere og tykkere for hver dag der går, hun har en glubende appetit og stortrives

snart bliver fødekassen fundet frem og om ca 2 uger kan vi endelig byde de kære små velkommen til verden..  det bliver sååå spændende med 4 generation i huset..


Lille Fifla som ikke er helt så lille mere stortrives med at drive alle i huset til vanvid og er springfyldt med ballade.. præcis som en hvalp i hendes alder skal være, hun stjæler alt hun kan komme i nærheden af og kan det ikke sposes kan man jo altid lege lidt med det og se om det er noget der kan klare et par stærke tænder :-D hun er FANTASTISK!

Hun har været på skue i SPK regin 11 og det klarede hun til UG og syntes det var vældigt spændende at være i ringen og følge med i alle bedømmelserne i løbet af dagen..

 

03-08-2018

Piima og Harley har haft en vellykket date i det svenske..

det var en varm men hyggelig tur, der er heldigvis ikke så langt til Løberød og trafikken gled fint det meste af vejen trods ferie trafikken er på sit højeste.. 2 vellykkede parringer blev det til så nu må der krydses finger for at Primus motor bliver drægtig så vi kan byde en flok små fregner til verden ca 4 oktober

Lille Fifla var med og hilse på farmand og hun klarede turen til UG og fik en stor oplevelse ud af at være med.. det er desværre ikke så meget vi har været afsted her i varmen så det er på høje tid den lille frøken kommer ud og oplever verden 

29-07-2018

Så gik Priima endelig i løbetid.. næste weekend går turen til sverige hvor vi håber på en vellykket date med Harley og Priima, så vi kan ønske en flok skønne små fregner velkommen til verden ca. 6 oktober..24/06-2018


Wupti og så var drengene fløjet fra reden.. hvor blev tiden lige af?? den flyver afsted og desværre går det en del ud over hjemmesiden som ikke altid bliver opdateret det den burde.. håber i kan bære over med mig ;)


Lille Fifla bliver boende her hos os og jeg glædes over den lille fantastiske hund hver dag.. hun er ind til nu en tro kopi af sin mor både i udseende og sind.. det bliver bliver spændende at komme igang med sportræningen og se hvad den lille dame indeholder i næsen..

vi ønsker Sofus og Ziggy alt held og lykke med deres nye familier og vi glæder os meget til at følge jer videre frem


Vi venter stadig på at Priima kommer i løbetid men nu kan det da ikke vare så længe.. og så håber vi på en vellykket date og kommende hvalpe til efteråret

18-04-2018

Fenja har fået trillinger!

Søndag den 15-04-2018 kom de små poter til verden.. 2 hanner og 1 tæve alt gik fint og

mor Fenja og hendes højt elsket trillinger stortrives


31-03-2018

ca to uger igen og maven vokser godt.. Fødekassen bliver snart flyttet ind på plads så er vi klar.. tror de sidste uger bliver lange..

31/01-2018

Desværre er Priima ikke blevet drægtig så hvalpeplanerne trækker lidt ud men vi håber på fine Fenja fregner til April

mere info kommer snart på hvalpesiden

20-01-2018

Nu har vi fået taget hul på det nye år hvor en masse spændende og hyggelig hundesjov venter forude..


Priima er så småt ved at lægge sig lidt ud nu og der bliver virkelig set frem til uge 6 hvor de små kommer til verden..


Merle har startet sportræning igen og det ser nu ud til hun har en lidt bedre opfattelse af hvad det drejer sig om end tidligere så vi håber på en schweissprøve sidst på foråret hvis alt går vel..


vi har også været forbi DOG-MA  så tøserne kunne blive tjekket for spændinger mv. af deres aller bedste ven Lars :-D

Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk