Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

08-07-2017

Nu er det vist på høje tid at få opdateret lidt her igen..


I Norge har Ida og Pop haft travlt på sporet og den sidste prøve blev bestået med glans så kennel Welsh Dream kan nu OGSÅ være stolt af at ligge navn til en NORSK VILTSPOR CHAMPION.. SEJE Ida og Pop.. TILLYKKE!


den 17 Juni afholdte SPK. Region 11 en Mentalbeskrivelse i Vorbasse.. det var en super spændende og lærerig dag med ikke mindre end 3 W.D. hunde med.. Fenjas drenge Hector og Balder og selvfølgelig Priima.. alle tre gjorde det rigtig godt og det er helt sikkert noget vi skal arbejde mere i fremtiden 

lidt billeder fra dagen

Den "Lille" Sorte som nu allerede har vokset fregnerne over hovedet fik afsluttet hvalpetræningen med glans og til afslutningen var hun selvfølgelig også klassens blærerøv og endte som bedste hvalp på holdet til den lille prøve der var lavet til os :)


ikke nok med hun er skruet godt sammen i hovedet så ser hun også godt ud og hun har været med på hendes første udstilling i Baby klasse og mønsterbarnet som hun jo er endte som BIR BABY! snart er det til at forsøge sig i hvalpeklasse!

Matti blev i Maj far til 4 skønne hvalpe hos kennel Vagthuset 2 drenge og 2 piger..selvfølgelig måtte jeg et smut forbi og se dem.. DE ER FANTASTISKE! Tillykke med de fine små vi glæder os meget til at følge dem i fremtiden

14-05-2017

her i foråret har jeg været så heldig at få lov at undervise nogle dygtige hunde og fører på schweisstræning i spanielklubbens region 11.. og træningen gik så fint og 4 ud af 5 elever fik blod på tanden og ville til prøve i Harreskoven ved Herning den 29-04-2017..

Alle 4 ekvipage bestod.. Mette og hendes cocker spaniel Bella fik 2 præmie, det samme gjorde Thomas og Priima, Ulla og hendes engelske springer spaniel Cicce fik 3 præmie og sidst men BEDST Styrede Lone og Hector for vildt.. de fik en flot 1 præmie og ikke nok med det så endte de og så som PRØVENS BEDTE EKVIPAGE med i alt 14 startende hunde af forskellige racer på 3t/400m

kan kun sige jeg er SUPER STOLT som opdrætter og træner til de dygtige næser

14-05-2017

Fødselsdagshilsner..

til Friend kuldet som allerede  blev 1 år den 08-04-2017

Til Mali og hendes søskende som den 27-04-2017 blev nybagte veteraner og kunne fejre deres 8 års fødselsdag..

og selvfølgelig og til Malis første kuld som rundede 5 år den 11-05-2017 TILLYKKE ALLESAMMEN!

26-03-2016


STORT TILLYKKE TIL BJØRNEBANDEN MED FØDSELSDAGEN OG DE 4 ÅR

16-03-2017

Så er 2017 allerede ved at være godt igang og foråret banker på.. det betyder udetid og det er jo lige noget for de kære vovser..

Vi er blevet en mere her i huset.. lille Merle er flyttet ind.. hun er sort som natten og super sød.. jeg har længe ønsket mig en flatcoated retriever og nu kom tiden endelig.. i mandags kørte Mali og jeg til eskilstuna i Sverige 833 km var der der op så det krævede lige en overnatning hvilket passede Mali helt perfekt.. hun nød alenetiden med mig og vi fik gået nogle gode ture i skoven mens vi fordrev ventetiden til tirsdag morgen hvor vi skulle ud og hente lille Merle som kun lige er 8 uger og klar til at flytte hjemmefra..

efter kaffe og en masse flatter snak gik turen hjemover og den lille pige imponerede med at sove næsten hele den lange vej hjem og er bare så dygtig til at køre bil..


Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk