Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

10-12-2016


Matti har været på besøg i weekenden da han havde en date med en welsh frøken fra Tyskland.. alt gik lige efter bogen og nu håber vi der kommer fine små fregner efter Wish og Matti hos kennel Paduch i til februar

05-11-2016

Hvor blev sommeren af ? tiden flyver..

Først vil jeg lige Ønske Hot kuldet Tillykke med Fødselsdagen og de 6 år den 8 september og Hunting kuldet Tillykke med de 3 år 1 oktober .. håber i alle havde en fantastisk dag..


Fenja's datter Verdi har igen været ude og vise hvor smuk hun er og denne gang fik hun det sidste cert og er nu 2 x tysk champion og dansk udstillings champion.. TILLYKKE vi er SÅ stolte!


Puk og Priima har været med på 3 dages udstilling i Soltau og 2 dages udstilling i Bremen  .. det gik strålende de samlede til sig af certer og titler.. i Soltau blev Puk Veteran Klub Vinder 2016 og endte med at blive BIS VETERAN.. Priima blev Junior klub vinde 2016r.. i Bremen fik Priima ikke det store men Puk charmede sig til Bedste tæve og ny titel som tysk Veteran Champion  x 2

i September var Puk med i Ballerup til københavns vinder udstillingen og den gamle dame charmede igen dommeren og endte som Bedste tæve og københavnsvinder 2016 og københavns veteran vinder 2016


                                                                     Puk BEST IN SHOW VETERAN i Soltau

Det hele skal ikke kun gå op i udstilling.. Mali og Fenja har været med på spor kursus hos Pia Rex og vi fik nogle super gode dage og en masse gode ting med hjem.. så nu går det meste af weekenderne her hen over vinteren med at træne op til 20 timers schweiss prøve med Mali og Fenja.. Puk skal starte på Nose Work hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.. bare fordi man snart er 10 år vil man jo gerne bruge næsen og være med til det sjove..

08-07-2016

Sommerferie og tid til en lille opdatering..

Fenjas kære små er nu fløjet fra reden og har indtaget deres nye gode hjem.. undtaget lille Disa som endnu går og underholder os her da der lige går et par uger endnu inden hun kan rejse til Sverige.. her bliver godt nok stille når den lille ballademager bliver hentet..

Det er ikke det store hundesjov det bliver til i øjeblikket men Priima har været med på et par udstillinger dog var det ikke noget at skrive hjem om da hun jo stadig er under udvikling. til gengæld kan vi prale lidt af at hendes resultat på hoftefotograferingen nu er kommet og den unge dame fik A/A så bedre bliver det jo ikke.. :)

08-05-2016

Tiden flyver.. allerede er hvalpene 4 uger og der begynder at være fart på dem.. de spiser som heste og har nu været med ude i haven i weekenden, der er nye billeder på deres side..

igår blev jeg ringet op af min hvalpekøber i Norge og IGEN kunne Ida få følesen af stolthed frem.. denne gang havde Pop og hun været på deres første blodspors prøve og bestået med en flot 1 præmie og ros fra dommeren :) Kæmpe STORT Tillykke til jer.. hvor er det fantastisk at kunne følge sine hvalpe på tæt hold selvom de bor langt væk..

30-04-2016

Så er hvalpene flyttet til spisestuen hvor de nu kan få lov at komme ud af kassen, det nyder de meget og er allerede ved at være dygtige til at gå ud på aviserne når det er tissetid.. deres første måltid er nu også indtaget med stor velbehag :) der er mange flere billeder på deres side

20-04-2016

nu har de åbnet deres små øjne :) og det betyder jo også at det var tid til første negleklip.. de tager det hele i stiv pote og var flinke til at ligge stille mens neglene blev klippet.. alle har det super godt og de øver sig flittigt på at komme på benene og prøve at gå nu.. nu vare det heller ikke længe før der bliver flyttet lidt om i det lille hus så de kan få deres hvalpegård i spisestuen så de kan begynde at komme lidt ud af kassen :)

16-04-2016

Det går så super fint med alle de kære små.. de spiser godt og tager godt på, Fenja passer dem så fint og ynder at bruge det meste af tiden i i hvalpekassen selvom hun nu dog godt lige kan tage en tur i køkkenet for at se om der skulle falde lidt gotter af.. man bliver jo så sulten af at skulle sørge så godt for de små :)

de har været en tur under linsen til 1 uges foto som er lagt op under "Billeder af Fenjas hvalpe


10-04-2016

Endelig kom de kære små..

natten til lørdag fødte Fenja 7 fine hvalpe 5 hanner og 2 tæver..

Fenja og hvalpe har det rigtig fint, de små holder til i mælkebaren som Fenja sørger for er åben 24/7 og hun er svært stolt at sine fine små

06-04-2016

Nu er det ved at være tæt på med de kære små.. Fenja har dog ikke travlt selvom hun begynder at se ret springfarlig ud om maven..hun går og hygger sig og har det rigtig fint..

Nu nåede vi dag 63 i drægtigheden og ventetiden er frygtelig lang her de sidste dage hvor hun kan gå i fødsel hvornår det skal være.. men det er bare at vente og håbe på det snart sker..

21-03-2016

Nu er maven begyndt at blive rund..

Fenja Fidusen har det super fint, spiser godt, pelsen er klippet og klar og hun er begyndt at tempoet lidt ned...

lige straks skal fødekassen køres i stilling i stuen og nu må de sidste par uger gerne gå i en fart... vi glæææææder os!

Jubiiiiii... Fenja's datter Pop har fået det sidste norske certifikat og kan nu kalde sig Norsk Udstillings Champion..

Stort Tillykke til Ida med Kronprinsessen..! i er bare for seje og  jeg er en meget stolt opdrætter!

08-03-2016

Onsdag i sidste uge ( dag 27 i drægtigheden) var Fenja med hos Magtor til et tjek og scanning.. og det vrimler med fine små bobler inde i den efterhånden en smule runde mave.. der var fin hjertelyd på fostrene og fenja er i topform.. så tiden må gerne skynde sig lidt nu det kribler i fingerne efter at få fødekassen kørt i stilling men det er dog lige tidlig nok endnu :) men om en måned skulle de gerne være her..

08/02-2016

Nu er vi allerede godt igang med 2016 og det er ikke spor for tidligt med en lille opdatering..


I januar blev Fenja mormor, det er hendes datter Verdi som har fået et kuld skønne fregner på fyn.. vi glæder os meget til at der kan blive tid til at kigge forbi Nyborg og hilse på de små..


Her har vi også hvalpeplaner.. Fenja har været  på date med Myran i Sverige.. det blev til tre super hyggelige dage hvor vi besøgte kennel Funbones ( Lina og Dan )som er de heldige ejere af Myran.. videre gik det ned til Ami og Lars som har opdrættet Fenja og inden turen gik mod Danmark igen nåede vi lige lidt kaffe hos Monika og Ronny og fik hilst på Puk's søster ( Tempo) som vi jo ynder at besøge når vi er på de kanter :) Tusind tak alle sammen for at gøre vores tur helt perfekt.. Nu skal der bare bare krydses finger for at daten har båret frugt og der kommer små fregner i uge 14


Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk