Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

09-12-2014

I weekenden har Fenjas datter Verdi været på udstilling i Kassel.. hun klarede sig super flot og trods hendes unge alder på blot 14 måneder blev hun Bedste tæve begge dage og så fik hun sin 2 championtitel i hus og kan nu også kalde sig VDH Junior Champion.. Stort tillykke til Betina og Ejner med prinsessen.. jeg er meget stolt af jer!


Her sker der ikke så meget.. Puk og Fenja har overstået deres løbetid... så mangler vi bare lige Mali som stadig lader vente på sig..

Tålmodighed er en dyd er det ikke sådan man siger..?. . :) men der er selvfølgelig en fordel ved at hun venter for jo bedre kan man forvente vejret er når hvalpene kommer.. vil dog gerne undgå at skulle til Sverige og parre i snestorm... måske ender det med at vi holder jul i sverige hvem ved?


Klikkertræningen er slut for i år men vi er allerede på banen igen den 3 januar.. det glæder vi os til.. nu hvor de første løbetider er overstået kan vi komme i hundesvømmehal igen.. det vil helt sikkert blive et hit hos fregnerne og det er jo en fantastisk aktivitet for dem her i den mørke tid..


16-11-2014

stadig ingen Mali i løbetid, Puk og Fenja er godt igang begge to, men Mali venter vi stadig på..  håber snart hun kommer igang da det ville være rart at få turen til Sverige overstået inden det rigtig bliver vinter..


i starten af november var vi en tur i Herning på udstilling det blev ikke til det store i ringen for Fenja og hendes datter Verdi denne gang men en super hyggelig dag og en masse hundesnak samt shopping naturligvis :)


der er ikke så mange aktiviteter i øjeblikket da jeg jo faktisk havde forventet at Mali var kommet i løbetid for længst, men vi går lidt spor, tager i hundesvømmehal og så er vi til træning på fyn hver lørdag..

vi har også været ude hos Lars som er ved at uddanne sig til hundemassør,  til hundemassage, det syntes de jo er luxus..

her er Puk under behandling

30-10-2014

endnu en fantastisk nyhed fra Verdi som nu er blevet øjenlyst FRI for arvelige øjensygdomme :)

21-10-2014

En fantastisk nyhed er tikket ind.. Fenjas datter  Verdi er blevet  hoftefotograferet og har fået det fine resultat A/A :) nu kan hun roligt vrikke lidt ekstra med måsen i udstillingsringen ;-)


Løbetid er der stadig ikke noget af... jeg syntes ventetiden føles ret  lang.. men meget kan man bestemme over sine hunde men lige løbetid styre de helt selv og man kan bare væbne sig med tålmodighed og håbe på at det ikke vare så længe igen inden der sker noget... det ville jo være rart at få turen til Sverige overstået inden vinteren sætter ind..


Louies hvalpe stortrives i Holland og  de udvikler sig rigtig fint.. det bliver meget spændene at følge dem i fremtiden :)

12-10-2014

Der er desværre nogle problemer med min hjemmeside i øjeblikket, den kunne ikke lige klare en opdatering  af Editor men der arbejdes på at få det rettet og få billeder tekst på nyhedssiderne til at passe sammen igen...


sidste søndag var Betina og Verdi endnu engang i udstillingsringen og de gjorde det igen super flot og til trods for at Verdi var yngste hund i racen charmede hun dommeren så meget at hun blev BIR endnu engang :)  rigtig flot at hun allerede kan klare så flotte placeringer nu hvor hun lige er blevet 1 år gammel..


igår var vi til prøve i spaniel klubbens region 11 , da der  ikke var ret mange hunde tilmeldt valgte jeg at stille Fenja for at støtte op om prøven jeg vidste at chancen for at bestå var mindre end for ikke at bestå og hun dumpede også med stil ved at rejse sig fra bliv og gå med mig.. men pyt vi havde det rigtig hyggeligt og ikke mindst rigtig dejligt vejr.. Puks barnebarn var også tilmeldt til land/vand prøven og bestod den til trods for at det var første gang Wilma skulle hente en due på vand... Tillykke med hende Anette..

01-10-2014


Stort Tillykke til Fenjas "Hunter" hvalpe med deres 1 års Fødselsdag

29-09-2014

Stort Tillykke til Anette og Katla ( Welsh Dream's Hot Lava) som har deltaget i spanielklubbens dressur1 prøve og endnu engang har de vist at de kan deres kram.. endnu en flot 1 præmie og højst præmieret dressur1 hund på dagen..  i er SÅ seje..

23-09-2014

jeg har sagt ja til at starte sportræning  op i spanielklubbens region 11 , hvor jeg så også har mulighed for at træne lidt mere spor med Fenja som jo gerne skulle til Schweissprøve på et tidspunkt.. Pop og Ida har også deltaget og det var en stor fornøjelse at se Fenjas datter virkelig forsåt at bruge næsen i skoven og jeg ser meget frem til næste træning på lørdag hvor vi går skoven tynd igen..


Løbetid er der stadig ikke noget af ... meeeeen nu kan det vel ikke vare så længe igen.. jeg glæder mig rigtig meget til at Mali skal have hvalpe igen..


jeg har lavet en  gruppe på face book som hedder kennel welsh dream's som er for mine hvalpekøbere hvor vi kan dele erfaringer og billeder mv.

14-09-2014

Betina ringede med glædelige nydheder fra International Cacib Rostock.... Verdi klarede sig SÅ flot... den lille Gold Hunter fik

Junior CAC og junior klub CAC... blev BOB Junior og BOB, Jugendsieger Rostock 2014... BIG1 junior og BIS2 junior..

Ligger ikke skjul på at jeg er MEGET STOLT! Tusind tak Betina og Ejner for at i tager så godt hånd om den lille prinsesse


08-09-2014


Stort TILLYKKE til "Hot" hvalpene med de 4 år i dag :)

Ida, Pop, Fenja og mig har været en tur i Leipzig på udstilling... Fenja blev lørdag bedste tæve  og BIM og fik sig en ny titel som GERMAN WINNER 2014.. søndag blev hun anden bedste tæve.. Pop faldt desværre ikke rigtig i dommernes smad og måtte nøjes med SG begge dage, men det var god træning for hende.. :)

03/08-2014

 

vi har haft nogle hyggelige besøg af hvalpekøbere her i sommerferien.. Tak til jer det er skønt i vil sætte lidt tid af til at holde ind forbi når i er i nærheden og vise de kære hunde frem.. det sætter vi stor pris på!

 

et par gode nyheder er tikket ind to af Puk's drenge er blevet HDfotograferet Morris og Oskar som begge fik A/A :)

 

vi har også haft besøg Jolanda og hendes familie fra Holland som var her nogle dage for at låne Louie til en parring.. nu sidder vi endnu en gang og venter spændt på hvad scanningen viser om nogle uger og håber på at Rohna som tæven hedder for nogle fine små fregner i september :) se mere på http://www.kindofmagic.nl/index.htm

28/07-2014


Fenja's dygtige piger

Betina og Verdi ( Welsh Dream's Gold Hunter) har været på tredags udstilling i Soltau hvor hun klarede sig super flot for første gang i juniorklassen.. på lørdagens første udstilling faldt hun ikke lige i dommerens smag og måtte nøjes med VG., men på late night showet lørdag aften charmede hun sig til intet mindre end BIR og BIS 5 med Junior cert og junior clubcert, søndag vandt hun igen juniorklassen og fik junior cer og junior clubcert og sin første titel Jugend Club Siegerin 2014

Ida og Pop ( Welsh Dream's Perfect Hunter) har også været på udstilling i Norge hvor hun klarede sig så fint og charmede sig til at blive 2 bedste tæve med CERT :)

                                                                     STORT TILLYKKE med de fine placeringer jeg er stolt af jer! 

20/07-2014


Turen gik som traditionen tro igen iår til Tvååker udstillingen i Sverige..

det blev til 3 rigtig hyggelige men meget varme dage med masser af hunde snak og jeg fik hilst på en masse gode venner og ikke mindst nogle af Puk's drenge.. Puk og Fenja deltog på de to udstillinger og Puk syntes det var toppen at komme i ringen sammen med Amanda som var så sød at hjælpe med at vise hende hun viste sig fra sin bedste side og Fenja som jeg selv viste måtte se sig slået af dem begge dage.. Amandas hund Rocky som er søn af Puk deltog også og klarede det rigtig flot for første gang i juniorklassen, der var hård konkurrence og sommeren havde fundet vejen til udstillingspladsen hvor der var frygtelig varmt for både folk og hunde, om fredagen blev Rocky nr 2 i junior klasse med excelent, Puk nr 2 og Fenja nr 3 i championklassen med excelent Lørdag måtte Rocky nøjes med en VG, Puk endte som 3 bedste tæve og Fenja som nr 4.. Tusind tak til Monika som altid har døren åben for os når vi kommer til sverige..og til Amanda for hjælpen med Puk og for at hun tager sig så godt af den fine Rocky som selvfølgelig har det som blommen i et æg.. her er et par billeder af det unge par i ringen :

30/06-2014


jeg nåede lige et smut til sjælland hos (kennel Lloer) for at hilse på Louie's hvalpe inden de skulle rejse hjemmefra... de var så søde og fine så jeg kunne have taget dem alle med hjem i lommen, det bliver rigtig spændene at følge de små fregner i fremtiden :) billeder af de fine små kan ses på Lloer.dk

på vejen hjem havde vi et lille stop i Nyborg hvor vi havde lovet at komme ind og hilse på Verdi og hendes famile ( kennel vagthuset)

det blev til nogle rigtig hyggelige timer, god kage og kaffe og ikke mindst hundehygge.. )

 20/06-2014

 

jeg tog chancen med at melde Fenja på en schweiss prøve i Ansager d. 19 juni til trods for at hun kun havde prøvet at gå et par enkelte spor inden.. vi fik lagt godt ud på sporet men efter et par føre fejl måtte jeg betale prisen og kæmpe en brag kamp for at komme igennem, jeg troede ikke det ville lykkes men det gik lige på et hængene hår at finde frem til mål.. desværre kun til en 3 præmie, men der må bare trænes noget mere ikke mindst træning for føren inden vi prøver igen.. :)

 07/06-2014

Nu er det vist ikke for tidligt med lidt opdateringer her inde...

 

igår tog Mali og jeg springet og deltog på vores første schweissprøve 3t/400m, den blev afholdt i Klosterhedens plantage ved Struer

Jeg trak nr 1 så Mali var første hund i skoven.. hun var ikke rigtig i hopla og jeg syntes selv hun hyggede sig lidt rigeligt, men vi kom fint i gennem sporet og bestod med 1 præmie og ros fra dommeren for godt sammenarbejde og forståelse mellem hund og føre vi fik to lige store kviste for at være lige dygtige :)

1 juni gik turen endnu engang til det tyske.. denne gang var det Neumünster hvor der var int. udstilling, med var Fenja og Matti og Rikke, Zaki og Merlin

det blev en fantastisk dag! Rikke og Zaki klarede sig flot vandt deres klasse og fik VDH CERT :) Matti viste sig flot i ringen og endte som bedste han og BIM med VDHCAC, CAC og CACIB, Fenja faldt også i dommeren smag og hun gik hele vejen til BIR, fik CACIB og det sidste CAC hun manglede for at kunne blive DECH :) hun blev ikke placeret i gruppen men viste sig rigtig flot..

kristihimmelfartdag var vi en tur i stepping på FDA's udstilling... det var ikke lige vores dag Mali fik en flad VG og Matti fik Excelent og blev placeret som nr to i åbenklasse..

 

træner kurset på Kalø var super spændene og meget lærerigt, selvom det var lidt hårdt med to hele dage på skolebænken.. med hjem fik jeg en masse og det var super hyggeligt som altid at få talt og vent mange ting med de andre hundefolk... siden er det også blevet til et fint træner kursus i spanielklubben..

 

i april var jeg et smut i Norge og hente Matti hjem, han kunne desværre ikke blive boende hos hans familie pg. flytning så nu er han blevet dansker igen og bor hos hans nye familie på Als, han er dog stadig en del af min kennel da jeg har beholdt avlsret og udstillingsret på den kære dreng

11-05-2014

 

                           Tillykke med de to år til alle Mali's hvalpe fra M. kuldet

 01/04.2014

 

Det har været en herlig weekend som blev brugt på udstilling i Berlin.. vejret var fantastisk og trafikken gled fint da vi trillede afsted Fredag... med var Rikke og hendes to cockere Zaki og Spoctor og selv havde jeg Mali og Fenja med.. alle vovserne opførte sig pænt og det var en ren fornøjelse at have dem alle med..

Mali var bare med for hyggens skyld men hun blev nr 2 efter Fenja begge dage og søndag fik hun res. CACIB.. :)

Fenja Blev BIM begge dage, lørdag fik hun det sidste VDH CAC som hun manglede for at blive VDH CHAMPION :) søndag fik hun det sidste CACIB hun manglede for at blive INTERNATIONAL CHAMPION og som bonus var der lige en titel mere til hende nemlig BERLIN SIEGER! humøret var højt da vi ret trætte søndag sidst på eftermiddagen vente snuderne hjem med Certer, Caciber og vinder titler i bagagen :)

Helt klart en tur som skal gøre om igen engang i fremtiden.. tak til Rikke for hyggeligt selvskab.. og tak til Thomas, Sanne, Henrik og Johannes som tog sig kærligt at Puk mens vi andre var på tur :)

 

næste weekend står på trænings kursus hos Danmarks jægerforbund på Kalø, det glæder jeg mig meget til og håber der er en masse nyt at lære...

 13/03-2014


Tid til en lille update igen..

tiden flyver afsted og vi nyder at foråret er godt på vej

i januar var vi traditionen tro på udstilling i Stoholm.. Fenja klarede sig rigtig godt til trods for at det jo ikke er længe siden hun havde sine 8 fine hvalpe.. hun blev 3 bedste tæve begge dage med club cert og nu kan hun kalde sig CLUB CHAMPION :)

Lille Verdi ( Fenja's datter) var også mødt op og skulle i ringen for første gang.. hun løb så fint og blev BIR BABY og BIS 3 BABY, STORT TILLYKKE!  det bliver rigtig spændene at følge hende på ringsiden fremover..

i februar var vi en tur i fredericia hvor hun endte som anden bedste tæve med res cacib :)

 

Fenja's hvalpe ser alle ud til at fungere rigtig fint i deres familer... TUSIND TAK for alle de søde hilsner og billeder vi får af de kære små...

 

i weekenden var det Mali's tur til at komme med denne gang ikke i udstillingsringen men i skoven hvor vi skulle på schweiss kursus det var et helt igennem super kursus og vi fik meget ny viden og mange fif med hjem.. Mali elsker at gå spor og nød det i fulde drag

 

Louie skal forhåbentlig være far igen... denne gang på kennel Lloer (www.lloer.dk), vi håber der er gevinst og glæder os til at følge hvalpene..

hvalpene som han blev far til i januar (http://www.victoryred.dk/) er flyttet hjemmefra og er blevet til stor glæde for deres nye familier :)

 

                                                                                          Louie's hvalpe 8 uger gamle

 05/01-2014

 

Louie skal være far for første gang lige omkring den 10 januar hvor Sif har termin på kennel Victory red i Hobro, det bliver jo rigtig spændene at se og følge de kommende hvalpe efter de to skønne forældre... ventelisten er åben og der er mere info om kuldet på  http://www.victoryred.dk/

 

de små er nu rejst hjemmefra.. vi får mange positive hilsner fra dem om hvor godt det går dem i deres nye hjem.. TUSIND TAK! det er så dejligt at høre om hvordan de klare alt ting :)

 

her holder Fenja og hendes datter Turbo Tilde godt gang i huset, så vi keder os bestemt ikke.. snart er det tid til udstillinger igen, det er ved at være længe siden sidst så det bliver hyggeligt at komme i ringen igen:)

 

2013 har været et fantastisk og travlt år..

Fenja har gjort det til UG på udstilling hun er blevet Dansk, Svensk, Norsk og Nordisk udstillings Champion. hun blev Club Sieger i Tyskland i sommer og har flere BIR/BIM placeringer på samvittigheden... hun har også bevist at hun er en fantastisk mor for sine hvalpe hun fødte 1 oktober

 

Mali har ikke lavet så meget i år.. et par enkelte udstillinger er det blevet til og ellers har hun bare nydt hundelivet til fulde med masser af skovture og lidt træning..

 

Puk havde et travlt forår/sommer med hendes hvalpe og resten af året er gået med at nyde livet på bedste vis som hun jo er så god til, hun skal nok sørge for at intet går hendes næse forbi og er altid med på sjov og ballade

Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk