Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

 

15/12-2013


Så blev det endelig tid til en lille opdatering som jeg også gerne vil benytte til at: 

Ønske alle vores kære venner rigtig Glædelig Jul

Nu er de fleste af hvalpene rejst til deres nye hjem og der er allerede kommet mange positive tilbage meldinger fra de søde hvalpekøbere :) TAK!

3 stk er her lidt endnu...det er jo med at få det planlagt så det bliver en god rolig start for de små i deres ny hjem.. der er godt gang i dem så der er ikke meget tid til andet en hvalperace her i huset... de store er heldigvis meget søde til at tumle med banditterne og lære dem en masse hundesprog... håber ikke de når at lære dem for mange unoder ;)

vi ser frem til at vi snart går mod lysere tider igen så vi kan komme ud på nogle gode traveture og nyde det smukke danske land .. i øjeblikket er der ved at blive planlagt næste års træning og udstillinger... som jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med igen:)

25/11-2013


Der er fuld af fart og liv i det lille hus fortiden... og jeg nyder min ferie til fulde med de små banditter som helt uden dårlig samvittighed tager alt min tid :)

Hvalpene nyder livet og suger alt nyt til sig.. de er meget nysgerrige og vil gerne deltage i alt... de er blevet chipmærket og i morgen skal vi en tur til dyrlægen til vaccine og tjek inden de er klar til afgang... det er jo lige om lidt de begynder at flytte til deres nye hjem :) det bliver så spændene at følge dem i fremtiden og se hvad de udvikler sig til..

der er nye billeder i deres galleri

08/11-2013


Gang i den!

nu har hvalpene rundet de 5 uger og er fulde af krudt og ballade... de er alle meget velfungerende og nyder at opleve nye ting... de har været med ude under åben himmel nogle gange og det er lige sagen, der er SÅ meget der skal opleves og undersøges... renlighedstræningen er også begyndt og det klare de alle rigtig fint:)

der er kommet nye billeder i deres galleri

23/10-2013


3 uger gamle og store flytte dag..

Nu er hvalpene flyttet i køkkenet hvor der god plads til leg og udforskning af den nye verden som nu har åbnet sig for de kære små. De kan nu både høre og se... de er begyndt at forsøge sig med at lege lidt, ikke altid let da balancen ikke er helt på plads endnu, men det er bare at komme op igen når man vælter og så videre på farten:)

de har også indtaget deres første rigtige måltid bestående af torskerogn og tykmælk.. ummmmmm! det syntes de bare smagte SÅ dejligt!

de er alle meget nysgerrige og gode til at undersøge alt nyt som kommer ind til dem, alle er rigtig dygtige til at gå ud på aviserne når de skal tisse...

Der er lagt flere billeder i deres galleri :)       

 

               Der er ved at være godt fyldt i mælkebaren som selvfølgelig stadig bliver besøgt med stor glæde og iver

 16/10-2013


Så kom der lidt flere billeder ind i hvalpenes galleri :)

De har nu åbnet deres små øjne og er da noget så bedårende... de er også næsten kommet op på benene og øver sig meget i at gå rundt i hvalpekassen

Fenja passer dem stadig super godt og alle vokser og fungere som de skal

09/10-2013


Selvom det ikke er let, fik jeg løsrevet mig lidt fra hvalpekassen :)

Det går super fint med Fenja og de kære små, alle spiser godt og der bliver vokset så det knager...nu vare det ikke længe før de begynder at åbne deres små øjne...

jeg har fået lavet et galleri hvor der ofte vil blive lagt billeder ind, det findes under Aktuelt Kuld

04/10-2013

Nu er de kommet!!!

Tirsdag aften d. 01 oktober gik Fenja i fødsel... alt gik rigtig godt og hun fødte hele 9 store fine hvalpe! 6 tæver og 3 hanner blev det til... den ene han blev født uden fosterhinde og var svag fra starten, og trods hjælp fra dyrlæge og mig klarede han desværre ikke at komme rigtig igang, så han fik fred, men de andre 8 har det super og klare sig SÅ godt.. Fenja er en fantastisk mor, hun nusser og pusler om de fine små og er ikke til at drive ud af hvalpekassen, så det bliver kun til korte lufteture i haven og så ser hun helst at maden bliver serveret oppe i kassen så hun ikke skal unødigt væk fra de små:))

29/09-2013


dag 63 i Fenjas drægtighed er nu gået... stadig ingen hvalpe er kommet til verden, men hun har det stadig helt fint og hygger sig med at jeg går hjemme og nusser om hende:)... meeeeen nu håber jeg snart de kommer det bliver bestemt ikke nemmere at vente som dagene går...

23/09-2013


Nu kommer de snart!!! :)))

Fenja er ved at være meget tyk nu, hun har taget over 5 kg på under drægtigheden så der er vel ikke noget at sige til at hun har sat tempoet lidt ned den seneste tid... hun har det rigtig godt og nyder at lægge og hygge sig oppe i fødekassen som er kommet på plads og klar til de små... desværre har jeg i øjeblikket problemer med at få lagt billeder ind på siden, men der arbejdes på sagen:)

 08/09-2013


           Stort TILLYKKE med fødselsdagen til "Hot kuldet" som idag er blevet 3 år

Idag har vi været til fødselsdag hos Louie som havde inviteret til frokost, skovtur og masser af hunde hygge.. dejligt var det jo som altid at se nogle af hans søskene( Katla og sally) som også kom og var med til at fejre de fine fregner... Tusind tak allesammen for en rigtig hyggelig dag! og tak til Malene som havde sørget for god forplejning til alle med og uden fregner :)

Fenja er nu rigtig begyndt at lægge sig ud og er ikke helt så aktiv som hun plejer at være... snart skal fødekassen køres i stilling så hun lige kan nå at blive glad for den inden den store dag! iiiih hvor jeg glæder mig til at se hvad hun gemmer på, syntes 3 uger er læææææænge at vente nu hvor maven vokser for fuld kraft og det er så tydelig at hun er ved at forberede sig på at der inden længe kommer kære små fregner til verden

06/09-2013


Idag har tøserne været med en tur til det vestjyske... hvor Lars havde været i skoven med de høje hæle og lægge spor til Mali og sin engelske springer Basse, det gik rigtig fint for de to vovser som begge gik sporene rigtig flot trods at det er ved at være alt for længe siden de har været på sporet sidst...

da vi kom hjem fra skoven var der gjort klar med lækker aftensmad som blev indtaget med velbehag:) så skulle tøserne da også lige med ud og kigge i dueslaget og på alle de fine kaniner... uuuuuiiiiiiiiii det var spændene!! og ikke mindst rigtig god træning i at være lidt rolig når der er vildt tilstede.. Tusind Tak til Lars og Ann for en helt igennem super hyggelig Aften!

26/08-2013


En herlig weekend...

Lørdag kom der godt nyt fra det svenske.. lille Rocky ( Welsh Dream's Lord of Power) har været på udstilling og blev BIR HVALP! stort Tillykke til Amanda og co. som tager sig såååååååå godt af den lille dreng:) håber der er et billede på vej mod danmark inden længe..

 

Søndag gik turen mod Ulfborg hvor vi skulle deltage i DM i Spaniel klubben, med var Anette og Katla ( Welsh Dream's Hot Lava) og selv havde jeg Mali med...vi skulle deltage som hold sammen med to springere, Lars og Basse klarede det flot med 1 præmie og endte som 3 bedste dressurhund på dagen, Finn og Seb fik også 1 præmie, Katla klarede det også flot og fik 1 præmie, knap så godt gik det for Mali denne gang hun syntes ikke at hun ville blive i dæk på banen så hun valgte at liste sig efter mig, det gav hende for første gang en flot IKKE BESTÅET!... og ikke mindst et DUMPET hold... UPS! men det var en hyggelig dag med dejlig vejr og masse af hundesnak og flot hundearbejde...

 20/08-2013


Jubiiiiii... Fenja er scannet drægtig! igår var vi en tur hos Magtor så vovserne kunne få lidt massage og efter tjek fra tidligere behandlinger og tilbuddet om at vi lige skulle prøve og scanne Fenja kunne jeg jo ikke sige nej til.. og der var jo jubel og glæde over hele klinikken da de små bobler kom frem på skærmen:))

Fenja har det rigtig godt, hun spiser som en hest, er pænt aktiv og er blevet meget meget kælen... er sikker på hun ville syntes det kunne være toppen at kunne sidde på skødet 24-7:))

11/08-2013

 

Sidste weekend var tøserne og jeg i Stoholm til dobbelt udstilling i spaniel klubben, det var en super hyggelig weekend, Fenja var den eneste af dem som skulle udstilles hun gjorde det som altid rigtig godt og fik club cert og blev placeret som 3 bedste tæve begge dage... Nu er hun gået på barsel og vil først igen betræde udstillingsringen igen til næste år:) så nu vil tiden gå med lidt træning og skovture ind til hvalpene kommer til verden... ellers er der ikke de store planer for Dream Teamet resten af året.. Mali skal om 14 dage deltage i DM i dressur for hold, er lidt spændt på om vi når at få de sidste detaljer på plads inden:) D. 14 september er der skue i spk. region 6 og 11 som bliver afholdt på træningspladsen i vejen, har du lyst til at deltage og få en rigtig hyggelig dag sammen med en masse herlige hundefolk, så meld til... info findes på region 6 eller 11 hjemmeside link findes på spanielklubbens hjemmeside under regioner...:)

01/08-2013

 

Fenja har nu været på date med Carlos,parringen gik rigtig fint, så vi håber der er gevinst og at der kommer nogle skønne hvalpe sidst i september/start oktober... hvalpesiderne vil snarrest blive opdateret med mere info:)

22/07-2013

 

Løbetid...

Fenja er gået i løbetid... hun har nu en rigtig god alder og virker til at være helt klar til at få hendes første kuld hvalpe... så hvis alt går som vi forventer bliver hun parret med Carlos i næste uge, og så kommer der små fregner sidst i september:)

se mere under "Hvalpe" - "planlagte kuld"

siden vil selvfølgelig blive opdateret så snart der er nyt.

25/07-2013


i weekenden gik turen så til Tyskland hvor Fenja skulle deltage på årets Club Show i Soltau som i år var 3 udstillinger fredag, lørdag og søndag... med var også Anette og Carlos

det var varmt fredag da vi skulle køre men vi slap heldigvis for kø så efter lidt over 3 timer var vi fremme og fik tjekket ind på hotellet som lå lige ved siden af pladsen hvor vi skulle udstille og så var vi ellers helt klar til kamp i ringen.. vi skulle først på med welsh'erne hen ad midnat så det var dejlig køligt og Fenja var frisk efter en god lur på turen der ned, hun endte med at blive BIR med VDH CERT og CLUB CERT og sidst men ikke mindst blev hun BIS 4...

lørdag var det farlig varmt på pladsen og Fenja fidus var noget sløv i betrækket men dog fik hun igen charmet sig til en BIR med VDH CERT og CLUB CERT samt endnu en BIS 4... lørdag aften fik vi god mad og masser af hygge med de andre danske spaniel tosser som boede på samme holtel som os..

Søndag var det så den store dag hvor CLUB SHOWET blev afholdt... varmen var kun blevet værre og der blev indtaget en hel del vand af både mennesker og hunde:) Fenja gjorde det IGEN tog det længste strå og blev BIR med VDH CERT og CLUB CERT og så fik hun en ny titel til sit cv.. CLUB SIGERIN 2013... i store ring gik det også fint og hun blev BIS 5...

Carlos klarede sig også til UG og blev bedste han og BIM alle 3 dage med VDH CART og CLUB CERT og fik og titlen som CLUB SIEGER 2013 til sit cv...

en fantastisk weekend med masser af søde mennesker og lækre omgivelser var nu ved at være slut...men helt sikkert er det at det ikke er sidste gang vi har deltaget i " Soltau udstillingen"... Tusind tak til jer alle som var med til at gøre denne weekend helt fantastisk og STOR

tak til Malene og Louie samt Digte og min far for at tage sig godt af de "store" tøser

 

                       STORE BOB ( Fenja ) og LILLE BOB ( Carlos) med alle deres fine bling bling :)

Torsdag d. 11 juli blev bilen pakket og vi trillede afsted mod det svenske land hvor Fenja skulle deltage på Tvååker udstillingen.. vi skulle selvfølgelig bo hos Monika som vi plejer og det blev til masser af hygge som altid og sjovt var det jo at tilbringe nogle dage sammen med lille Rocky som var den sidste bjørnebande hvalp som rejste hjemmefra:) Tusind tak til Amanda som tager sig så godt af den lille bandit, og sørger for at hans liv bliver en dans på roser:)

Fenja gjorde det super godt på udstillingen og første dag endte hun som 2 bedste tæve med CERT og res. CACIB og blev dermed Svensk og Nordisk udstillings champion... hendes halvbror Sixten var også med og han endte som bedste han og BIR og han fik også det sidste CERT han manglede for at blive Svensk og Nordisk udstillings champion... så glæden var stor og far Svante kan være stolt af hans fine afkom...

Tak til Louie og Malene for at underholde og forkæle Puk mens vi andre var på tur:)


sidste weekend i Juni var vi på udstilling i Sabro, 2 udstillinger på 1 dag, det var jo meget hyggeligt og Fenja var heldig at få hendes første club cert:)

Malene og jeg har også forbi Magtor hundemassage med alle 4 vovser hvor de blev tjekket igennem og rettet til, det syntes de da var noget så hyggelig... men hvilke welsh'er ikke at blive nusset om og kigget på? er bange for at de ikke vil med hjem næste gang vi skal der op:))


den 23 juni var der afslutning på trænings pladsen, Fenja og Mali var meldt til dressur 1 prøven den klarede de sig begge igennem med en 1 præmie:) Louie var også med men han havde vist glemt alt om hvor dygtig han er så han og Malene bestod desværre ikke i denne omgang men jeg er sikker på at de vender stærkt tilbage...alt i alt blev det en super hyggelig dag med masser af hunde snak og hygge:)


den 16 juni var Fenja med på udstilling i Vejen, det var hendes første gang i championklasse og det klarede hun bare helt super! endte som bedste tæve og BIM og fik CACIB:)

I starten af Juni rejste de sidste drenge hjemmefra..det bliver så spændene at følge dem i fremtiden og se hvordan de udvikler sig:)

Tusind tak til alle mine søde hvalpekøbere for alle de fine billeder og søde ord om de små banditter:)28/05-2013


Så blev der tid til lidt opdatering igen:)

Fenja gjorde det rigtig godt på spanielklubbens udstilling på fyn hvor hun charmede sig til hendes sidste certifikat så nu må hun kalde sig Dansk og Norsk udstillings champion :))

4 Af de dejlige drenge er nu flyttet ind hos deres søde familier...de to banditter der endnu bor her nyder livet og er rigtig gode til at underholde hele huset :) der er lagt lidt nye billeder ind i deres galleri og jeg håber der inden længe er flere på vej..


16/05-2013


7 uger... tju hej hvor tiden flyver afsted.. lige om lidt skal mine små banditter flytte hjemmefra!

igår fik hvalpene deres chip og stambog.. de tog det meget flot også selvom jeg er sikker på at de godt kan mærkes at få en velvoksen nål i nakken men de syntes da bare det var meget hyggeligt :) og nu har de så hver især fået deres stambogsnavn

: Welsh Dream's Lord Of Power

: Welsh Dream's Lord Of Time

: Welsh Dream's Lord Of Fantasy

: Welsh Dream's Lord Of Happiness

: Welsh Dream's Lord Of Success

: Welsh Dream's Lord Of Game

der er lagt nye billeder i deres galleri :)12/05-2013

 

Så er der nye billeder af de skønne hvalpe i galleriet :)

alt er fryd og gammen med de små banditter, de nyder livet på bedste vis og har været med ude og køre bil et par gange nu.. det tager de rigtig fint, de vil gerne være med og deltage i ALT vi laver... de er ikke så lidt nysgerrige, hvilket jo kun er dejligt... de hilser glædelig på alle der kommer i huset både store og små og med to eller fire ben:)

de nyder at komme ud i haven og lege og se sig lidt omkring og er ved at være rigtig dygtige til at gå på græsset når der skal tisses af... nu ser jeg frem til at holde ferie som skal nydes i fulde drag sammen med banditterne lige om lidt skal de jo flytte til deres nye familier hvor jeg er sikker på de hver især får det som blommen i et æg:)


04/05-2013


Det går bare suuuuuuuuuper godt med de små banditter!

En af de dejlige drenge mangler stadig en god familie, men det håber/tror jeg snart vi finder... de er jo helt vidunderlige de små tykbasser...

vejret har jo været helt fantastisk de sidste dage så hvalpene har været ude de fleste lyse timer og skal love for de sover godt om natten... de har selvfølgelig masser af legesager udenfor, bolde, bamser, legetunnel osv. og nu har de også fået soppebad så de kan lære lidt om at vand ikke er farligt men ganske sjovt... Fenja og Mali bruger mere og mere tid på at lege med dem og er flinke til at opdrage dem når de bliver for frække, ved ikke hvem der nyder det mest! både små og store råhygger sig...

de er rigtig dygtige til at køre på trækvognen rundt i haven( også selvom min græsplæne er alt andet end jævn) så det humpler en del men det tager de i stiv pote...

der er lagt masser af nye billeder ind i deres album:)


29/04-2013


Verden er stor....og meget spændene..

Igår søndag var hvalpene ude i haven og se lidt på den store verden, det tog de alle i stiv pote og nød at undersøge det hele.. der er lagt billeder af begivenheden ind i deres galleri.. det var ikke kun hvalpene der syntes det var skønt ude i solen.. Mali og Fenja hyggede sig med at lege med dem og vise dem rundt i de nye omgivelser, det er jo helt fantastisk at have sådan et par legetanter der er helt tossede med de små banditter :) hvalpene vil begynde at komme ud flere gange daglig, så de kan begynde renlighedstræningen:)

til morgen var puk ikke helt på dupperne så vi måtte lige et smut forbi dyrlægen, det var begyndene betændelse i en af mælkekirtlerne så hun blev behandlet og heldigvis fik vi det taget i opløbet og nu har hun det helt fin igen :)


 27/04-2013


                                                                           Tillykke med fødselsdagen!

Idag kan Mali og hendes søskene fejre deres 4 års fødselsdag... håber i alle skønne hunde er blevet forkælet idag:) 24/04-2013


Tju Hej hvor det går!

Hvalpene nyyyyyder deres hvalpegård i køkkenet og der bliver leget og pjattet på livet løs... Mali og Fenja syntes også det er alletiders at de små nu vil lege og de to tøser bruger meget tid på at hygge om de små tykbasser... det går stadig rigtig fint med at køre trækvogn dog er de nu vokset ud af banankassen så vi må have fundet et andet alternativ så de ikke behøver at køre i hold :)

snart er de klar til at komme med udenfor men jeg syntes det er lidt for koldt for dem endnu så vi håber meget på sol og varme i weekenden så de kan komme med ud og se en smule af den store verden der venter på dem lige uden for døren...

Der er selvfølgelig også lagt flere billeder ind i deres galleri

20/04-2013


Nu er hvalpene flyttet i køkkenet hvor de har god plads til at udfolde sig uden for hvalpekassen og er allerede meget dygtige til at gå ud på aviserne og tisse..  de er i fuld gang med at forsøge sig med at lege, dog er det stadig lidt svært at holde ballancen på alle fire ben på en sammentidig, men det går bedre og bedre for hver dag der går...de er også begyndt at køre tur rundt i huset på min trækvogn og det tager de alle sammen med ophøjet ro..

det første måltid bestående af torskerogn med tykmælk er også indtaget med stor velbehag.  :)

Deres registrering er sendt til Dansk kennel klub og venter i øjeblikket på godkendelse...

                                                               

14/04-2013

Så fik jeg langt om længe lagt lidt flere billeder ind af i bjørnebandens galleri... jeg har desværre nogle drillenisser i min pc for tiden så derfor er det ikke så mange billeder jeg får lagt op, men jeg håber div. It problemer snart er løst :)

Det går rigtig godt med tykbasserne, de vokser og er nu begyndt at forsøge sig med leg... de har dog ikke helt styr på ballance og motorik endnu men det går stærkt fremad:) nu vare det ikke mange dage før de kan begynde at gå ud af hvalpekassen, så jeg vil tro at omkring midt på ugen er de klar til at flytte i køkkenet hvor de kan få god plads til at udfolde sig på...08/04-2013

Nu har vi åbnet vores øjne :) det er lagt flere billeder af tyk basserne i deres galleri under aktuelt kuld

 04/04-2013


9 dage er nu ved at være gået med de små basser... og de vokser som vilde og mor Puk skal nok sørge for at der ikke er nogen som kommer til at mangle noget :) nu var det ikke længe før de åbner deres små øjne og de er begyndt at forsøge sig med at gå lidt rundt hvilket jo er svært når man ikke rigtig har styr på alle 4 ben...

der er lagt lidt nye billeder ind på deres galleri under aktuelt kuld

01/04-2013


Det går super fint med Bjørnebanden...

nu er de snart en uge gamle og alt er fryd og gammen...Puk søger for at de får rigeligt med god mælk og alle hvalpene er flittige til at tage fra i mælkebaren og vokser godt:) de er også ved at blive lidt mobile og det går rigtig fint med at kravle/mave sig rundt i hvalpekassen...der er lidt nye billeder lagt ind i deres galleri

                                                               

 27/03-2013

Nu er de kommet..

Igår fødte Puk 6 store fine drenge.

Fødslen gik rigtig fint uden problemer, den første hvalp blev født kl 08:25 og den sidste kl 11:10

Puk har jo før vist at hun er en fantastisk god mor og det er der bestemt ikke blevet lavet om på siden sidst

hun tager sig rigtig godt af de små, overøser dem med kærlighed og sørger for de får en masse

god mælk:)) drengene er alle fine store, godt ved kræfter og har masser af mod på livet... se flere billeder af dem på deres galleri som findes under aktuelt kuld

23/03-2013


Idag har Fenja og jeg været i Malmø på udstilling. Til trods for at det var den mest forfærdelige dommer jeg nogensinde har mødt gjorde Fenja det rigtig godt og blev placeret som 3 bedste tæve med res. cert :)) tak Thomas for at holde Puk og Mali ved selvskab og til Mette for en rigtig hyggelig tur..

Nu er det slut med udstillinger for en tid... nu bliver alle sejl sat ind på Puk og hendes snart kommende hvalpe...

Hvalpekassen er kommet ind på plads og Puk blev da så glad for at se den igen og indtog straks sin plads i den:))


19/03-2013


Så lykkes det endelig at kunne opdatere hjemmesiden igen...

I weekenden var vi en tur i Norge hvor Mali og Fenja skulle stilles på udstilling i Kristiansand... det gik over alt forventning.. Mali blev 3 bedste tæve med res. cert og Fenja charmede dommeren og gik hele vejen til BIR med CERT og CACIB... er STOLT af min lille super stjerne... det var rigtig hyggeligt at få hilst på vennerne i det norske og det er bestemt ikke sidste gang vi sætter poterne på de norske udstillinger:) tak til Hanne

som var frisk på at tage med og sørge for billeder af BIR/BIM samt handle Mali i bedste tæve..

 

                                     BIR Queensett's Northern Star ( Fenja) BIM Maestro Av Vettin

Puk har det super fint og maven vokser og vokser, nu er det læt at mærke de små hvalpe ligge der inde og sparke...

Puk har også været en tur hos dyrlægen for at få vaccine og lige et tjek på at alt er som det skal være og der var meget ros til hende hun er i fin form og hul og der var ikke noget klage over så hun er helt klar til at få sine hvalpe... lige om lidt så kommer de...

jeg har oprettet et galleri hvor der er flere billeder af Puk det findes under aktuelt kuld på hvalpesiden..

 07/03-2013


                                                                          Tillykke med fødselsdagen!

Idag er det 2 år siden Fenja og hendes søskene kom til verden, det er ikke til at forstå der allerede er gået 2 år og nu er den lille hvalp jeg var i sverige og hente snart en voksen hund...

Dagen er blevet fejret med hundehygge og lidt lækkert i madskålen:)

Puk er nu begyndt at blive tyk om maven... 3 uger igen til de kære små kommer til verden... iiiih hvor bliver det spændene og se hvad hun gemmer på i den runde mave..:))


23/02-2012


Snart er vinteren forbi.... håber vi ihvertfald:)

 

jeg har modtaget mail fra fine Sitta ( Mali's datter "Welsh Dream's Miss Molina") som er ved at blive en stor pige der elsker at springe afsted på fælleden og lege med de andre hunde som kommer der på dagen løbetur...

Puk er nu begyndt at vise små tegn på at være drægtig hun spiser ikke meget af gangen så hun får flere mindre måltider, man kan ikke se så meget på hende endnu, men nu vare det ikke længe før maven gerne skulle begynde at vokse.... iiiih det bliver så spændene og jeg syntes det er ved at være svært at vente..

 

igår var vi på besøg hos Anette hvor vi havde en aftale med Lone fabricius Jørgensen som bla. arbejder med ledmanipulation hos hunde, så nu er tøserne rettet og klar til at springe foråret i møde:)


 03/02-2013


jeg har modtaget lidt vedio fra Norge af Herman " Welsh Dream's Mr. Matti" som endnu engang blev BIR HVALP og BIS 4 selvfølgelig sammen med hans dygtige handler Marita Kristoffersen... Tillykke til Elisabeth som er den heldige ejer af denne skønne dreng:)02/02-2013


Puk er nu blevet parret med charmetrolden Domino, og hvis alt går så godt som vi forventer kommer der hvalpe til påske...

sidste lørdag stod Puk og jeg tidligt op for at tage på date i sverige Ami hentede os ved færgen i Göteborg lørdag formiddag og det var starten på en suuuuuuper hyggelig weekend i det svenske, puk forelskede sig straks i Domino som jo syntes det var alletiders at få dame besøg og vi havde ikke været der længe før første vellykket parring var klaret:)                                                               

resten af dagen stod den på hygge med vovserne og en masse hundesnak og lækker mad som Ami er en ørn til at lave... søndag blev det til en skøn tur i skoven og endnu en vellykket parring inden puk og jeg skulle hjemover igen...

Tusind Tak til Ami og Lars for en fantastisk weekend :) nu er den søde men laaaaaange ventetid startet og ingen tvivl om at jeg glæder mig til at få smålinger i huset igen... det bliver fantastisk...13/01-2013


En spændene tid venter...

Igår kom Puk i løbetid, så snart skal Puk på date med Domino i Sverige... hvis alt går godt som forventet kommer der hvalpe i huset til påske... iiiih hvor jeg glæder mig... det er så spændene og super hyggeligt med hvalpe i huset...:) mere info vil komme på hvalpesiden straks der er nyt...

 

Katla (welsh Dream's Hot Lava) er blevet mor til 8 fine hvalpe 7 tæver og 1 han hun er en god mor som tager sig godt af de små.. se mere om dem på http://purreskoven.weebly.com/index.html

Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk