Kennel Welsh Dream's

 Opdræt af welsh springer spaniels

med omtanke...

                             

 

28/12-2011


Nu er 2011 ved at være nået til vejs ende..Det har været et spændene år med masser af hyggelige udstillinger i både ind og udland.

I maj flyttede Fenja ind og som den lille charmør hun er gik hun lige i hjertet på alle og faldt rigtig godt til med det samme, og jeg nyder hvert øjeblik i hendes selvskab...hun har haft sin debut i udstillingsringen hvor hun har gjort det SÅ fint 3 BIR BABY/HVALP ud af 4 udstillinger og BIS BABY 3 ved Gold cup, hun har været med på en enkelt lille jagt her i december det tog hun også som alt andet i stiv pote:)

 

                                                                                                    Fenja med årets høst

Puk går og nyder livet, har ikke været så meget med på udstillinger men har gjort det fint på dem hun har været på bla. er hun blevet BIM 2 gange og ikke mindst så er hun blevet et godt team sammen med Pernille som har vist hende på udstillinger nogle gange og de to har gjort det super fint i juniorhandling, så de må bestemt noget mere med i det nye år...

     

                                                                                          Puk  med årets høs

Mali har virkelig klaret sig rigtig fint i år hun blev flere gange BIR og fik 4 nye titler på bare 3 mdr i sommer først i Dortmund hvor hun blev FCI-Jarhundretsieger og VDH-Europasieger og så i DKK Vejen hvor hun fik det sidste certifikat til Dansk og Svensk udstillings Champion, hun blev og BEDST IN SHOW på fyn hvor vi var til det årlige sommer skue! og ikke mindst har hun samlet til sig af tyske certifikater så mon ikke der skulle være en chance for et tysk championat til næste år... er Meget stolt af min Mali hun er fantastisk!  her i efteråret har hun hygget sig med lidt jagter og holdt fri fra udstilling

 

                                                                                                 Mali med årets høst

også Katla og Louie har været med på udstilling og har klaret sig fint glæder mig til fortsat at følge dem i det nye år:)

                                                                                 her er de med deres tyske cert. rosetter

i sommer blev jeg uddannet til jagthundeinstruktør i danmarks jægerforbund, har selv haft et par hold i sommer og efterår og skal til foråret være træner i fredericia jagtforening, det er spændene at arbejde med forskellige racer og jeg ser frem til at få nogle nye hold samlet i det nye år:)

 

2012 venter lige om hjørnet og vi er helt klar til at byde det velkommen og nyde alle de spændene ting som det har at byde på med udstillinger, træning, schweissprøver, men mest, at Mali skal have sit første kuld hvalpe...

                                                                        Vi ønsker alle et rigtig godt Nytår


14/11-2011


D. 5-6 nov var Fenja og jeg på hyggetur til DKK's udstilling i Herning hvor hun skulle vises i hvalpeklasse begge dage syntes hun det var veldig hyggeligt at være med og have mig helt for sig selv:) hun fik nogle fine kritikker og SL begge dage, Lørdag blev hun BIR HVALP og søndag nr 2 i klassen, det blev nogle hyggelige dage med masser af hundesnak og skønt at se lidt nye hunde fra udlandet

Vi får også trænet lidt schweiss for tiden, er ved at afprøve blodpulver som jo er en del lettere at arbejde med end frosset blod og det må siges at virke helt perfekt:) jeg har ekstra hjemme og skulle du være interesseret i at prøve det så giv et ring:)

 

                                                                              Smukke Fenja hygger sig på en solrig søndag

 

Nu er det slut med udstillinger for i år og tid til at gøre status over hvordan hundene har klaret sig og få taget "årets høst" foto

det håber jeg at få ordnet inden længe...


03/11-2011


Så er årets 2 første jagter veloverstået Mali har været med begge gang og har lagt et godt stykke arbejde for poterne:) sidste lørdag hvor vi var afsted igen var Anette og Katla med og som altid er det super hyggeligt at have dem med på tur. Det var første gang Katla skulle med i skov og bare hendes anden jagt og hun gjorde det så fint gik lige efter bogen, med rigtig god kontakt og tempo, så humøret var højt på vej hjem i bilen for der er jo ikke noget for en jæger, som at se sin jagthund gå godt på jagt:)

I søndags blev dagen også brugt i skoven med afslutning på sporholdet, det blev også til en rigtig hyggelig dag med glade og meget dygtige hunde som alle gik deres spor fint. Tusind tak for denne gang til jer der var med det har været en ren fornøjelse at have jer og jeres skønne hunde som elever:)

05/10-2011

Endnu glædelig nyt!

Idag er Mali og Louie blevet øjenlyst og begge er fri for arvelige sygsomme og uden anmærkninger:) så Puk kan godt være stolt

af hendes fine hvalpe...


01/10-2011


Mali på sporet!

Sidste weekend drog tøserne og jeg en tur til fyn hvor vi havde en super hyggelig dag hos Anette og co. det blev til en masse hundehygge, sportræning, billeder,kaffe og god mad:)


22/09-2011


Endnu en super god nyhed er tikket ind, Louie (Welsh Dream's Hot Coffee) er nu også blevet HDfotograferet og har fået A/B på hofterne :))


14/09-2011


En brand god nyhed er lige tikket ind... Katla ( Welsh Dream's Hot Lava) har fået A/A på hofterne og er øjenlyst FRI for arvelige sygdomme:))


11/09-2011


idag har nogle af Puk's skønne hvalpe været på besøg... det var jo super dejligt at se dem igen og se at de har udviklet sig til nogle dejlige velfungerende hunde, vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med kaffe, kage, hundesnak, og ikke mindst en masse hygge og leg med hundene... Tusind tak til jer der havde lyst og tid til at kigge forbi!


10/09-2011


Idag har hele Dream teamet været på skue i spanielklubben reg. 11, det blev en rigtig hyggelig dag som altid i Helle's have... først i ringen var Fenja som blev BIR HVALP og BIS HVALP 3, Louie var også med og han blev BIR JUNIOR og BIS JUNIOR 4, Pernille havde æren af at vise Mali i championklassen hvor de blev BIR CHAMPION og BIS CHAMPION 2, Puk var jo også med hun skulle gå juniorhandling sammen med Pernille og de klarede sig igen rigtig fint og fik en flot 2 plads ud af 7 tilmeldte:) alt i alt en super dag i absolut TOP KLASSE!


08/09-2011

                                                                              Tillykke med fødselsdagen

Stort tillykke til alle Puk's dejlige hvalpe fra "Hot kuldet" med 1 årsdagen mon ikke der er faldet lidt ekstra godt

ned i madskålene....


04/09-2011

I tirsdags var der afslutning på træningen som jeg har afholdt hen over sommeren og Anette og Katla var en tur forbi for at hilse på, da både Louie og Sally fra kuldet har været med til træningen, så jeg måtte lige ind efter kameraret for at få et billede af alle Puk's smukke og dygtige børn:))

         

                                    fra højre: Anette med Katla- Anita med Sally-Pernille med Mali og Malene med Louie01/09-2011


Årets Gold Cup udstilling er nu veloverstået, det blev en temlig våd weekend med masser af mudder og smat, og suuuper hyggeligt selvskab af søde hunde folk..

Lørdag var det Fenja's debut på en rigtig udstilling og hun klarede det rigtig fint og fik en fin lyserød rosset og en fin kritik med meget ros fra dommeren og blev racens bedste baby hvalp:)


 

Mali fik kun VG så hun kunne hurtig komme ind i buret og sove videre...

Med var Puk og Pernille også, og efter en lang dags venten var det deres tur til at komme i ringen i juniorhandling hvor de unge mennesker med ders hunde måtte starte med at springe i ly i nærmeste tælt for regnen som pludselig væltede ned... de blev de nr 4 ud af 6 stykker så det var rigtig fint og Pernille fik en kæmpe rosset med hjem til trofævæggen:)

Søndag var vi på igen

Fenja gjorde det igen rigtig godt hun skulle op mod to andre baby tæver og trak igen det længste stå og kunne så bruge dagen på at lade op til BIS BABY finalen...

Mali fik excelent med CK og blev placeret som 4 bedste tæve med res CAC.

Pernille og puk fik desværre ikke noget i juniorhandling denne gang men kunne jo stadig glæde sig over den fine rosset de havde fået dagen før:)

Fenja klarede sig rigtig fint i BIS BABY hvor der var 16 små størrelser med fra de forskellige spanielracer, og min Fenja Fidus fik en flot 3 placering og en fin stor rosset... sikke en debut vi fik der

                                        så glæden var stor da vi godt våde pakkede bilen og kørte hjem over :))alt i alt en super weekend:)


07/08-2011

Idag skulle vi slappe af hjemme og så fik vi besøg af Whisky (Welsh Dream's Hot Taste) som til daglig bor i Kastrup

han er blevet en rigtig fin og meget sød dreng som stortrives hos Alex og Niklas som passer og plejer ham til UG!

Tusind tak for besøget det var rigtig dejligt at se ser igen:)


06/08-2011


Sikke en dag!!!!

Idag var vi afsted til skue i spk region 4 og som altid er det super hyggeligt der var 43 hunde mødt op sammen med en masse herlige mennesker:)

Pernille (min nabo) var kommet med da hun gerne ville se hvad udstilling er for noget, så hun havde fået Puk for en dag, og de to gjorde det super flot... først championklasse hvor puk blev placeret som nr 1 i tæveklassen, så i juniorhandling hvor de fik en flot 2 plads ud af 5 tilmeldte, og i bedste første gangs udstiller hvor de blev nr 1 ud af 7 stk. og i BIS CHAMPION hvor de blev nr 2:)) STORT TILLYKKE TIL PERNILLE OG PUK

Tusind Tak til alle jer der var med for en super hyggelig dag i absolut TOPKLASSE som skuet på fyn jo altid er:)

og Tusind Tak til super fotografen Kim Larsen... super billeder!!

STORT TILLYKKE til alle i andre med de fine placeringer:)


04/08-2011


I søndags var Mali og jeg på tur igen! denne gang var det bare en ½ times kørsel til Vejen hvor DKK havde 4dags

udstilling, jeg havde valgt kun at tage der ud søndag, da vi har været rigtig meget afsted de sidste mdr.

Dagens dommer var fra New Zealand og der var 16 welsh'er med både fra ind og udland, Mali vandt åbenklasse med excelent og CK og i bedste tæve endte hun på en flot 2 plads og fik res. CACIB og sit sidste CERTIFIKAT og blev dermed DANSK UDSTILLINGS CHAMPION:)) ikke nok med det! hun har jo lidt i gemmerne som bla. er et svensk certifikat som hun fik sidste sommer i Tvååker så hun får også titlen med som SVENSK UDSTILLINGS CHANPION!!! Jubiiii hvor bliver man bare glad og meget stolt af sin skønne tøs som jo også er kennel Welsh Dream's første udstillings champion... :))

desværre havde DKK ikke lige flere DK(U)CH rosetter så hun måtte låne Puk's til billedet og vente lidt endnu med at få sin ejen..

Tillykke til jer som fik fine titler og resultater denne weekend:)

25/07-2011

Dream Team på den igen!

I regn og rusk fik Anette og jeg pakket bilen med grej, støvler, regntøj og 5 hunde for at køre til Nordersted i tyskland hvor Jagdspanielklubben holdte udstilling.. Anette havde Zako og Katla med og jeg havde Puk, Mali og Louie med. så der var pakket godt op i hundebussen:)

det var ikke det fineste vejr og jo længere syd på vi kom jo mere regnede det, heldigvis lå udstillingspladsen i læ for skoven så blæsten var ikke så slem og det var et rigtig fint sted de havde fundet til det.

der var tilmeldt en welsh mere foruden dem vi havde med, det var Kalle som er halvbror til Mali så det var hyggeligt at hilse på ham og hans familie igen, jeg har ikke set dem siden de hentede ham 8 uger gammel på kennel shenglins...

 

                                                    Kalle (Shenglin's Money Maker) og mali (Welsh Dream's Moonshine In April)

 

 

                                                     

Først i ringen var Louie i juniorklasse han fik V1 (Vorzüglich og plac.nr 1) og VDH CACJ (junior certifikat) og JCAC(klub junior certifikat) næste var Kalle i mellemklasse han fik også V1, VDH CAC og JCAC Res. sidste han var Zako i championklassen med V1, VDH CAC, JCAC og blev bedste han

Katla lagde ud for tæverne i juniorklassen og fik V1, VDH CACJ, CACJ. næste var Puk i championklassen med V1, VDH CAC, JCAC res. og Mali var i åbenklasse og ville ikke dele så hun tog det hele (igen)... V1, VHD CAC, JCAC, Bedste tæve og BIR:)) 

Det var en lang våd dag men med super hyggeligt selvskab og skønne hunde:)

 

                                                                                     

21/07-2011


I weekenden var vi et smut i sverige for at deltage i den årlige Tvååker udstilling

Lille Fenja Mus Fidus er ikke klar til at komme med til sverige endnu så hun blev passet hos min far hvor hun stod for underholdingen fra torsdag til søndag:)

Puk, Mali og jeg boede hos Monika og Ronny som vi plejer,(tusind tak for husly endnu engang) og det endte jo i den rene råhygge med fregnerne og to fine dage på udstilling, hvor der var masser af fregner og kigge på og søde mennesker at sludre med, Dommerne gav bestemt ikke ved døren og konkurrencen var hård. Mali fik excelent begge dage og lørdag blev hun placeret som nr 3 i åbenklasse. Puk excelent med ck begge dage, fredag blev hun placeret som nr 4 i championklassen og lørdag som nr 2 og endte som 2 bedste tæve. Fenja's halvbror Queensett's The King (Domino) var med lørdag og det var første gang han rigtig skulle udstilles og den skønne dreng charmede sig til hans første Certifikat og endte som 3 bedste han.. tillykke til Ami og co med det fine resultat:)

Thommy og Svante var jo selvfølgelig også med... Svante fik excelent med ck og blev placeret som nr 2 i championklassen og endte som 2 bedste han begge dage:)   

20/06-2011


Hjemme igen, efter en forlænget weekendt på Danmarks jægerforbunds vildtforvaltningsskole på Kalø, hvor jeg skulle på det sidste kursus for at blive færdig som jagthundeinstruktør

Det blev nogle rigtig spændene og hyggelige dage med brand god undervisning, god mad, masser af kaffe og herlige mennesker

det blev nogle lange dage med undervisning fra 08.00 til 21.00 så søndag eftermiddag var man nu ved at være lidt vissen, men dejligt at have instruktørbeviset med i bilen hjem:)

En STOR TAK for nogle herlige lærerige dage og ikke mindst til de dygtige kursusledere Harris Jensen og Jens Paaby

som begge har gjort rigtig meget ud af at få vores rygsække pakket godt til med viden om jagthunde og træning og har bestemt sørget for at man ikke et øjeblik har kedet sig:))

 

de tre fregner blev passet af min far og Elin hvor de har hygget sig vældigt! og de har nu nok ikke manglet mig så meget som jeg har manglet dem de fire dage jeg var afsted:)


 04/06-2011


Så kom sommeren vist til Danmark... og vi alle nyder det fine vejr til fulde

vi har været på to udstillinger den sidste uge, først var det spk. i Allerup gammel have, hvor Mali var meldt på. hun fik excelent med CK og blev placeret som nr 2 i åbenklasse og endste som 4 bedste tæve, Anette og Kim som har Katla (welsh Dream's Hot Lava) var også med Katla er i løbetid og måtte nøjes med en blå rosset i hvalpeklassen da hun ikke bevægede sig så fint som hun plejer...

i torsdags var vi så i Stepping hvor FDA afholdte den årlige udstilling der var både Mali og Puk meldt på Mali fik excelent og blev placeret som nr 2 i åbenklasse, Puk fik excelent med CK og blev nr 1 i championklassen blev bedste tæve og sluttede som BIM :)) begge dage har været solrige og med super hyggeligt selvskab. og stort tillykke til Marianne og Vaps som blev DK(U)CH og BIR idag:))

Lille Fenja fidus er stadig ikke gammel nok til at deltage men hun var med på en kigger begge dage og den lille tøs bliver ved med at imponere mig, hun klare alting så fint og syntes bare det er fedt at komme ud og opleve verden, hun er af den overbevisning at alle på udstillingen kun er kommet for at hilse på hende og gør alt for at tiltrække sig folks opmærksomhed :))

Her hjemme går det også rigtig fint med hende hun fungere rigtig fint sammen med de andre og Mali bruger meget tid på at lege med hende:)) hun har været med hos dyrlægen til vaccination som hun også tog i stiv pote og skulle sige hej til alle på klinikken ingen vi kunne køre hjem igen:))
09/05-2011


Hjemme igen efter en fantastisk weekend i Dortmund..

Torsdag formiddag kom Anette og Zako som vi skulle følges med til dobbelt udstilling i Dortmund, bilen blev pakket og vi trillede stille og roligt syd på.. turen gik fint uden at komme til at holde i kø og Anette have sørget for en super madkurv som vi nød godt af på turen, sidst på eftermiddagen tjekkede vi ind på hotellet og mødtes med Tove og John som også var der nede for at udstille Sif og Bea. hotellet var rigtig fint med god plads på værelset til både os, hunde og grej og bedst af alt var der gode lufte muligheder til hundene og så lå det i gåafstand til westfalenhallen hvor vi de næste 2 dage skulle udstille.

                 

Fredag var det FCI- Jahrhundertsieger ausstellung. først i ringen var Zako som blev nr 2 i championklassen for hanner og fik cert og res cacib. Puk vandt championklassen for tæver og endte som anden bedste tæve med cert og res cacib. Mali vandt åbenklasse og endte som bedste tæve med 2x cert og cacib FCI-Jahrhundertsiegerin 2011 og blev til sidst bedst i modsat... sikke en fantastisk dag for mine tøser :))

     

                                                                 Dream Team med dagens høst fv. Puk, Mali og Zako


Lørdag var det VDH-Europasieger ausstellung. Zako lagde igen ud og vandt championklassen og endte som bedste han med 2xcert, cacib, VDH-Europasieger 2011 og blev til sidst bedst i modsat. Puk vandt igen championklassen men blev ikke placeret i bedste tæve. Mali vandt åbenklassen og susede forbi alle de andre ind på pladsen som bedste tæve med 2xcert, cacib, VDH-Europasiegerin 2011, og bedst i racen!!! måske humøret var lidt højt.. vi havde ellers planlagt at køre hjem når vi var færdige men nu hvor Mali skulle i store ring blev det lidt sent at køre hjem så vi valgte at blive til søndag morgen i stedet... i store ring blev det ikke til nogen placering men det gjorde nu ikke noget vi havde jo allerede vundet meget mere end vi havde turde håbe på :))

 

Mali under bedømmelse i store ring hvor 2 andre danskere også var repressenteret med cocker og clumber spaniel

Søndag morgen kl 5:00 vendte vi snuderne hjemad, turen gik fint og vi undgik igen kø på vejen ved middagstid landene vi og hundene kunne komme ud og hygge sig i haven sammen med lille Fenja Fidus som havde opført sig meget pænt hjemme sammen med Thomas som havde været så sød at komme og passe hende mens vi andre var på tur....

Alt i alt en super hyggelig weekend med masser af hundehygge og søde mennesker :)) tak for rigtig godt selvskab allesammen og Stort Tillykke til Tove med de fine placeringer på Bea:))


03/05-2011


                                                                                    Velkommen hjem lille Fenja

I weekenden har Puk, Mali og jeg været en tur i Sverige hvor vi havde nogle rigtig hyggelige dage hos Monika og Ronny på kennel Shenglins inden vi kørte lidt nord på for at hente det længe ventet nye familiemedlem, Fenja som lige er blevet 8 uger og klar til at flytte hjemmefra.

Fenja er en glad lille størrelse som tog turen fra Hindås og hjem til Egtved fantastisk fint ingen problemer med at køre bil eller sejle med færge hun syntes bare det er sjovt at komme med ud og se den store verden... Puk og Mali har taget rigtig godt i mod hende og Mali hygger sig med at have en lille legekammerat:)) Tusind tak til alle jer på kennel Shenglins for en super hyggelig weekend og Tusind tak til Ami og co for at jeg kunne få den skønne lille tøs med hjem til Danmark

27/04-2011


                                             Tillykke med fødselsdagen

 

Til alle de dejlige fregner fra april kuldet som idag bliver 2 år, Mali nyder dagen med hundehygge og mon ikke der falder lidt godt af til aftensmad også:)) håber i alle får en dejlig dag09/04-2011


den 3/4 var vi på udstilling i Tønder, en super hyggelig dag med 13 welsh'er i ringen, de var næsten alle i familie på den ene eller anden måde, så det var rigtig sjovt at se :)

 

           

Jeg havde Puk , Mali og lille Louie med og Anette kom med Katla og Zako så der var 2 med fra Puk og Atries kuld, Tove havde Sif, Bea og Artie med så der var nok at holde styr på... første i ringen var Katla som fik SL og blev bedste tævehvalp, Louie fik også SL og blev bedste han hvalp og overhalede sin søster inden om og blev bedste hvalp i BIS hvalp blev han desværre ikke placeret..

Mali fik en flad VG så hun tog en morfar i buret mens vi fik de andre bedømt Artie fik excelent men ingen CK, Zako vandt championklassen og blev bedste han.. Puk vandt championklassen for tæverne og blev bedste tæve så hun skulle op mod Zako som trak det længste strå og blev BIR så Puk fik en fin BIM for første gang i hendes karriere :)

 

                  desværre var rosetterne sparet væk denne gang så vi måtte nøjes med et billede af de smukke hunde

Her er fra venstre far Artie - datter Katla - sønnike Louie og mor Puk

Nu er jeg startet på jagthundetræning... men uden hund da jeg selv skal gå "føl" på fordressuren her i foråret med et håb om at kunne blive jagthundeinstruktør, det er super spændene at se og arbejde med så mange forskellige hunde og jeg er sikker på at lære en masse gode ting de næste par måneder...


17/03-2011

 

Det er vist ikke spor for tidligt med lidt nyt her på hjemmesiden...

 

Længe ventet er dagene ved at blive længere hvilket vi nyder meget så vi kan komme på nogle gode lange lufteture og lidt træning er der også begyndt at være lys til...

 

Mali har fået job på Ågård plejecenter som besøgs hund hvor hun spræder glæde og smil over alt :o) Puk er også med og begge tøser nyder det til fulde... de bliver nusset, snakket med og får en masse godbidder.. og jeg syntes det er dejligt at kunne gøre noget for at de ældres hverdag bliver lidt mere indholdsrig:o)

 

i søndags var vi på skue i DKK region 5 sammen med Malene og Louie så den bette kan få lidt træning og lære lidt om hvordan man skal begå sig på en udstilling:o) vi havde en rigtig hyggelig men MEGET LANG dag da det trak noget ud med bedømmelserne...men vi havde heldigvis masser af mad og drikke med så det var kun tålmodigheden som var lidt kriseramt til sidst...

Louie startede og blev bedste hvalp i racen han klarede det super fint med en smule slinger og hop rundt i ringen...:o)))

15/01-2011


                                                                Tillykke til Puk med de 4 år idag      

Min skønne tøs er blevet fejret med en skøn gåtur, nyt legetøg,ekstra godbidder og masser af god aftensmad

   alt i alt en skøn dag 


11/01-2011

 

Hjemme igen efter en meget underholdene udstillings weekend i Göteborg:o)

 

fredag morgen kl 04.30 var jeg hos Tove som jo også skulle med sammen med hendes Sif... Ibbi var sat af hos min bror som skulle passe hende weekenden over :o)

vi kom i land i Göteborg kl 10.30 og skulle så finde ind til Lisbeth som vi havde fået soveplads hos, tju hej! hvor det gik mellem sporvogne og vejbaner man ikke kunne se... det passede helt perfekt da hun kun bor ca 15min gang fra udstillingen... efter lidt afslapning og sludder, blev vi enige om at køre bilen ned i phuset ved udstillingen med vores grej så vi var sikre på at få en plads.. efter lidt køren rundt og et smut ud på motorvejen hvor der stod Malmø af igen og lidt rundt så lykkes det  at finde ind i p huset... hvor efter turen gik på gåben (med gps'en i hånden) hjem til Lisbeth igen, der var jo sne så hundene forblev rene og fine og Mali fik kigget på en masse butikker uuuuuh hvor ville hun gerne have haft en fin kjole :o)

Lisbeth stod klar med super lækker aftensmad og der manglede bestemt ikke noget :o)

Natten til Lørdag blev søvnen lidt forstyret af en luftmadras som ikke kunne holde luft så Tove pumpede den 4 gange, mens jeg bed tænderne sammen for ikke at skrald grine og vække hele lejligheden :o)))))

 

Lørdag morgen gik det mod udstillingen... det blev en hyggelig dag sammen med Thommy, Svante og de andre kendte ansigter,  og med 41 tilmeldte welsh'er, men desværre igen placeringer til vores hunde... efter udstillingen kørte vi ned til Monika og Ronny for at hilse på deres nye lille hvalp og spise god aftensmad og tøserne kunne få en velfortjent løbe tur i deres luftegård... da det havde været tøvejr og regn det meste af dagen var der kommet en del vand på vejen og det var lige før Berlingo'en skulle have haft badevinger på nogle steder, men vi kom helskindet tilbage til p huset efter en hyggelig aften... lige et smut i ICA for at købe gaffatape til luftmadrassen så Tove ikke skulle puste den op hele natten igen. så gik det ellers som bambi på glat is op til Lisbeth igen efter en time var vi fremme temlig våde da den frie hånd skulle bruges til at gribe fast i alt hvad der kunne gribes i så de ny indkøbte paraplyer blev i rygsækken...og klart lettere chokeret over at det var så glat og at der ikke blev gruset på fortove eller stier.... nok mere held end forstand at vi kom hele frem... tror aldrig mine hunde har gået så pænt i hele ders liv, tror de  kunne fornemme panikken i min stemme når snoren blev strammet.... :o)

 

Søndag morgen tog vi en taxi ned til udstillingen da det stadig var en stor skøjtebane i gaderne og vi skulle jo have vores oppakning med hvilket ville have været helt håbløs at ballancere der ned med... vi havde fået sovet lidt bedre selvom gaffatapen ikke helt kunne klare at holde luften inde...

Ronny kom med Brasse og Midde som jo er fædre til Mali og Puk og Thommy kom igen med Svante... vi endte desværre igen uden placeringer men Brasse charmede sig til certifikatet og blev placeret som 2 bedste han med reserve cacib og blev svensk udstillings champion, så mali kunne godt være stolt af sin far, STORT TILLYKKE !

efter at have set Thommy og Svante i store ring hvor de desværre ikke blev placeret, gik turen hjem over igen, vi fik god aftensmad på færgen og en lille kort morfar inden vi var i land... godt trætte gik turen ned med Tove og Sif hvor efter jeg skulle hente Ibbi igen, hun havde været så heldig at komme med på jagt søndag så det var med 3 trætte hunde jeg landede hjemme kl 02 natten til mandag :o)...alt i alt har det været en lidt hektisk men super sjov og hyggelig weekend :o) Tusind tak til jer som bidrog med herligt selvskab :o)

Copyright kennel Welsh Dream's - Louise Mosbæk Egelandvej 18, 6040 Egtved. Danmark

TLF. +45 50729101,  Mail . welshdream@hotmail.dk