19-12-2015

2015 er ved at nå til slut..og det er vist på høje tid at få opdateret lidt her på siden..


den lille raket også kaldet priima har været med på udstilling.. det klarede hun jo helt fantastisk flot hun fik charmet dommerne og blev BIR BABY HVALP begge dage.. alt påstyr tog hun i stiv pote og syntes bare det var en fest..


her i foråret forventer vi hvalpe efter Fenja, og den hollandske charmetrold Storm.. en spændene kombination..


Priima er flyttet ind hos vores gode ven Thomas hvor hun kommer til at fungere som familiehund og skal bruges en del til jagt når hun er færdiguddannet til det.. hun vil stadig være en del af Dream teamet og vil komme med mig på udstillinger i løbet af 2016..


vi ønsker alle venner to som firbenede en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

01-10-2015

Stort Tillykke med fødselsdagen til alle Fenjas hvalpe som bliver 2 år idag!


18-09-2015

Endelig tid til en lille opdatering ..

Nu er sidste fugl fløjet fra reden.. her er helt stille! men hvor er det dejligt med de fine billeder og søde hilsner der kommer fra de kære små :) Tusinde tak..

Helt tomt er her nu ikke.. lille Priima bliver boende og hun gør hvad hun kan for at holde både mig og de store hunde travlt beskæftiget, det er jo længe siden vi sidst har haft en lille hvalp i huset men hvor det fantastisk selvom det kræver øjne i nakken :)

nu hvor hvalpene er rejst og huset igen kan komme til at ligne sig selv står den mest på huslige sysler, hundetræning og ikke mindst skal efteråret nydes med mange skovture.. 

26-08-2015

Nu har hvalpene været hos dyrlægen til hvalpetjek og det klarede de til UG, med på vejen fik de meget ros, masser af opmærksomhed og søde ord :) De holder huset fuld af liv og nyder livet til fulde.. snart er de på vej hjem med deres søde familier, det er ikke til at forstå der allerede er gået 7½ uge siden de kom til verden.. tiden flyver afsted..


i weekenden var Verdi ( Fenjas datter) endnu engang på tur i tyskland.. denne gang til dobbelt int. udstilling i Leipzig.. hun og Betina gjorde det igen.. Begge dage blev Verdi som jo kun er 22 måneder, Bedste Tæve og tog hun med sig 3 x cac, 2 x clubcac, 2 x cacib og titlerne Leipzig Sieger 2015 og German Winner 2015.. det er så flot stort tillykke med det hele Betina og Ejner

07-08-2015

Så er der for alvor kommet gang i det lille hus.. nu er hvalpene 5 uger ( tiden flyver afsted) og der er fuld fart på.. de nyder at være ude i haven hvor der er godt med plads og udfordringer til dem :-) og ingen holder sig tilbage for sjov og ballade.. jeg skal have taget nye billeder i weekenden og have lavet lidt flere ting de kan fornøje sig med uden for..

Fenja og Puk hjælper godt til at passe dem, Puk dog mest med at sjæle deres bamser og løbe med dem men de små syntes jo det er fantastisk at jagt rundt efter mormor selvom det kan være svært at følge med..

meget andet end hvalpe sker der ikke rigtig i øjeblikket, det er jo ikke til at få sig slæbt væk fra hvalpegården med de kære små banditter


27-07-2015


Wiiiihuuuu! Fenjas datter Pop som bor i Norge har været på udstilling og hun gjorde rent bord og blev BEDST I RACEN og fik sit 2 CERT :)

Stort Tillykke med prinsessen Ida :) jeg er ikke så lidt stolt af jer..

Det går super fint med de små tykke banditter i hvalpekassen :)  de er nu begyndt at spise lidt rigtig mad og der bliver smasket i stor stil.. de har stadig lidt at lære med at holde de små poter oppe af fadet og ikke smørre hinanden alt for meget ind i maden.. men mor Mali gør dem rene med fornøjelse når de har spist :-D

23-07-2015

Endelig tid til en lille update..

Det går super godt med hvalpene og de vokser så det knager.. nu kan de både høre og se og øver sig meget i at komme rundt på deres små ben.. de er flyttet i spisestuen hvor der er lavet hvalpegård med god plads og de får mulighed for at følge med i det som sker rundt om i huset..

se nye billeder af dem under hvalpe og billeder af de små..


Sidste weekend var Verdi ( Fenjas datter) traditionen tro på udstilling i Soltau i Tyskland... og IGEN kan jeg kun være en meget stolt opdrætter...

på de 2 ud af 3 udstillinger blev hun Bedst i Racen.. Stort Tillykke til Betina og Ejner med prinsessen..

05-07-2015

Endelig kom de til verden...

fredag d. 03-07-2015 fik Mali 7 fine hvalpe - 4 hanner og 3 tæver blev det til..

det blev en hård omgang da fødslen ikke gik helt efter planen og vi endte med kejsersnit men alt gik godt Mali og de små har det rigtig fint og hun viser sig fra sin bedste side som nybagt mor og tager sig kærligt af de små

28-06.2015


Nu er det snart :)

Mali vosker stadig rigtig godt og hun har det lidt hårdt nu med den store tunge mave..

07-06-2015


Mali vokser allerede godt og maven vokser sig større og rundere for hver dag der går.. :)

02-06-2015

Fenjas døtre gør det så flot..

i Norge har Pop og Ida gennemført første modul af specialsøk kursus og de gjorde det med glans.. den lille prinsesse er super dygtig til at bruge snuden og elsker at arbejde:) og jeg er sikker på de nok skal nå langt med næsearbejdet..

Verdi har været på udstillings turn'e i Tyskland i sidste uge..

det gik over alt forventning først  i Saarbrucken hvor den unge dame blev BIR begge dage og i Neumünster hvor hun blev 2 bedste tæve..


Stort tillykke til Betina og Ejner med de flotte resultater... her er prinsessen med ugens høst

29 - 05-2015


Jubiiii der er masser af liv i Malis mave..

igår var vi et smut forbi Magtor - hunde som os til et tjek og scanning og der var bobler og masser af liv at se i malis mave..

alt går fint med hende og snart kan vi ønske de kære små velkommen til verden :)

02-05-2015

Mali har været på en vellykket date i Sverige med Myran.. alt gik lige efter bogen så nu håber vi der er gevinst så vi kan byde nogle små fregner velkommen i starten af Juli :)

Tak Lina for at du ville låne sødeste  Myran ud til os:)

i mens Mali, Puk og jeg var i Sverige nød Fenja tiden hos hendes datter i Nyborg.. tak for Fidus pasning :)


27 - 04 - 2015

Tillykke til "April kuldet" med de 6 år

Utroligt som tiden flyver afsted og vores første kuld allerede bliver 6 år, håber der er faldet lidt ekstra godt af til alle Mali's søskende idag :)

25 - 04 -2015

Idag har Fenja været på endnu en schweissprøve 3t./400m. i Harreskoven hvor Shweisshundeforeningen afholdete prøve.. frk. Fenja Fidus viste igen at snuden er i topform og bestod med 1 førstepræmie

med var også Mette og Nova som vi har trænet sammen med, de gjorde det super godt og bestod med en 1 præmie :)

24-04-2015


Jubiiiiiiiiii.. endelig er Mali kommet i løbetid og vi forventer at parre hende med Myran en af de første dage i Maj :))



Sidste weekend var Fenjas datter Verdi på udstilling i Slovenien.. det klarede de endnu engang SUPER FLOT.. lørdag blev Verdi 2 bedste tæve med CERT og res. CACIB og søndag ville hun ikke " nøjes" så hun gjorde rent bord fik CERT, CACIB og BEDST I RACEN.. stort tillykke til Betina med de flotte resultater.. jeg er meget stolt af jer

                                       

                                                                       Welsh Dream's Gold Hunter " Verdi"

13-04-2015

Igår søndag var Fenja og jeg til Schweissprøve 3t./400m.  På Fyn hvor Schweishundeforeningen afholdte prøve..

Tidligt var vi oppe og koldt var det da vi trillede mod Broby..

Fenja var første hund på sporet og vi havde fået et fint spor som lå både i løv og granskov og hvor vi bla. skulle over en bæk, det har vi ikke prøvet før og nu er Fenja jo en hund som helst går uden om vandpytterne men sporet skulle jo følges til ende og til min store glæde gik hun målbevist over bækken uden tøven.. vi kom fint frem til mål og fik 1 præmie og en masse ros fra dommeren som også blæste et stykke for os i jagthornet...  Stolt ? JA! jeg er da svært stolt af min lille Fidus som gjorde  et rigtig godt stykke arbejde..

Alt i alt en super dag som var yderst veltilrettelagt og logistikken var i orden.. Tak til de mange mennesker som har lagt et stort stykke arbejde i at vi kan komme og få afprøvet vores hunde og have en rigtig hyggelig dag..

Da det nu er 13 mdr. siden Mali sidst var i løbetid som hun jo ellers skulle have været for længe siden... valgte jeg at køre en tur til Hinnerup for at få hende undersøgt hos Katrine Kirchhoff som er specialist inden for reproduktion hos hund... hun blev scannet og tjekket meget grundigt og de sidste resultater på blodprøverne er lige kommet idag og hun fejler heldigvis ikke noget som helst, så vi valgte at skuppe lidt på hende med en kur som gerne skulle sætte løbetiden igang iden længe..   

26-03-2015


Stort Tillykke til Puk og Dominos Drenge med de 2 år

17-03-2015

Tiden går, klokken slår.. og snart har foråret godt fat i det danske land.. Her i huset er vi glade for vinteren er ved at være forbi og at man allerede nu kan mærke dagene er blevet længere og de fleste lunere :)


Der er desværre stadig ikke noget nyt med frk. Mali og hendes længe ventet løbetid.. men der er ikke noget som er så skidt at det ikke er godt for noget og jeg ser det positive i at få sommerhvalpe istedet for vinterhvalpe som jeg jo havde forventet at have i denne omgang.. meeeen håber nu alligevel hun snart tager sig sammen..


vi bruger en del tid på Sportræning og Bestyrelsesarbejde i øjeblikket.. i Januar gik jeg ind i bestyrrelsen i Spaniel Klubbens region 11 hvor vi satser på at få planlagt en masse hyggelige hundedage og som altid har vi træning om torsdagen som vi starter op 09-04-2015.. kig gerne forbi os på vores Face Book gruppe spanielklubben region 11  eller på regionens nye hjemmeside spk-region11.dk

Fenja træner schweiss spor i stor stil i øjeblikket, og hun bliver bedre og bedre ( eller også er det måske mig som bliver bedre og bedre til at læse hende ;).. jeg håber hun og ikke mindst jeg bliver klar til prøve i april og at vi kommer med på mindst en af dem vi har meldt på..

Louie og Malene er også med på sportræningen og de gør det rigtig godt.. lidt mere træning og så er de også snart klar til en prøve :)


her er lidt billeder fra en af vores dejlige dage i skoven

28-01-2015

I søndags var Puk med en tur i Stoholm hvor spaniel klubben havde udstilling.. det var hendes første gang i veteranklasse og hun syntes det var fantastisk at komme i ringen igen.. hun fik en super kritik af den flinke dommer.. blev BIR veteran, fik Veterancert og endte som BIS2 Veteran

med var Betina og hendes verdi ( Welsh Dream's Gold Hunter).. det gik også super godt for dem, Verdi vandt juniorklassen, fik junior cert, og blev BIR junior :)

det blev en super hyggelig dag.. Tak til jer alle for det


vores træning i spaniel klubbens region 11 er også ved at komme på plads og jeg ser frem til at skulle undervise alle de skønne hunde og deres ejere her i foråret.. vi starter den 9 april i Vejen, så støv endelig jeres vovse af og kom med til nogle hyggelige træningsaftener

Sportræningen for begyndere starter 1 marts og vil foregå mellem Vejle og Billund.. kunne det være interessant så bare kontakt mig, der er kun få pladser så det er først til mølle


10-01-2015

Så fik vi afsluttet 2014 som var et dejligt og spænende år i hundenes tegn.. Fenja fik samlet flere titler til CVet og nu hvor hun er blevet International Champion holder hun en pause fra udstillingerne..nu er det Puks tur til at blive støvet af og komme lidt med igen nu hvor hun lige straks kan stille i veteranklasse..

vores planer for 2015 er først og fremmest at Mali skal have hvalpe og nu er det vist snart på tide at prinsessen kommer i løbetid.. men det er tydeligvis ikke noget jeg skal bestemme hun trækker stadig tiden og der er ikke meget man kan stille op ud over at væbne sig med tålmodighed og bare vente..

der ud over er planen at vi skal træne spor og hvis Fenja tager sig lidt sammen skal hun med på prøve i foråret så vi kan få en bedre præmiering end sidst.. måske skal Puk også med,  nu må vi lige se hvor meget tid vi får til træningen... det er jo i sidste ende Mali som bestemmer hvad der skal ske og hvornår :)